Sluit een licentieovereenkomst uiterlijk 31 oktober 2021!

In de plannen die we in het voorjaar hebben opgesteld en die we hebben gecommuniceerd met de deelnemers die in de laatste 3 weken voor de zomervakantie hebben deelgenomen aan de webinars, stond dat snelle beslissers een life time korting ontvangen van 21%. Zij betalen zeg maar geen BTW….

De periode voorafgaand aan de zomervakantie, en ook deze periode net na de zomervakantie, blijken te druk om al zo snel tot intern overleg en handtekeningen te komen. We hebben daarom besloten deze aabieding aan te passen en de datum van ondertekening om in aanmerking te komen voor de korting te verschuiven naar 31 oktober 2021.

Scholen die de licentie tekenen krijgen vanaf begin november toegang tot de bèta versie van de OPP-Creator en kunnen daarmee direct aan de gang. Hun bevindingen nemen we mee om ‘de puntjes op de i’  te zetten zodat we medio december 2021 de finale versie live kunnen zetten.

Nu instappen geeft dus ook ruimte om mee te denken in de ontwikkeling van de OPP-Creator!

Meer weten? Schrijf je hier in voor één van de webinars of download hier de informatieve PDF.

Hartelijke groet,
Het team van Ontwikkelingsperspectiefplan.nl

Onze gegevens

info@ontwikkelingsperspectiefplan.nl

Kamer van Koophandel: 85683035

BTW id: NL004131916B10

Bank: NL 51 INGB 0388782862

Onze missie

Wij zien het als onze missie er voor te zorgen dat alle leerlingen die recht hebben op – of baat hebben bij – een ontwikkelingsperspectiefplan, dit ook krijgen.

Het ontwikkelingesperspectiefplan is een groeidocument, dat de ontwikkeling en ondersteuningsbehoefte van de leerling gedurende de schoolcarriere volgt en halfjaarlijks wordt geëvalueerd.

Logo Ontwikkelingsperspectiefplan.nl