Blogs en nieuws

Aanbiedingsperiode verlengd

Aanbiedingsperiode verlengd

Voor snelle beslissers geldt de aanbieding dat bij het uiterlijk ondertekenen van de licentieovereenkomst op 31 oktober 2020, zij life time een korting van 21% ontvangen op het licentietarief. Dit was eerst 15 september, maar door de vakantieperiode en alle perikelen rondom afronden en opstarten van het schooljaar – mede door alle corona maatregelen – is besloten de aanbiedingsperiode te verlengen.

Website Ontwikkelingsperspectiefplan.nl live

Website Ontwikkelingsperspectiefplan.nl live

Toen in het voorjaar 2021 het idee ontstond om te starten met Ontwikkelingsperspectiefplan.nl, hadden we niet kunnen dromen dat vandaag onze website live gaat, de OPP-Creator voor meer dan 80% ontwikkeld is en we al vele webinars hebben mogen geven en er dus veel interesse bij de scholen en Samenwerkingsverbanden is voor ons initiatief.

Ontwikkelingsperspectiefplan.nl

Dit zijn onze gegevens:

info@ontwikkelingsperspectiefplan.nl

Kamer van Koophandel 85683035

BTW id - NL004131916B10

KNAB Bank - NL87KNAB0623383098

LinkedIn logo met link naar de bedrijfspagina van Ontwikkelingsperspectiefplan.nl op LinkedIn

Onze missie

Wij zien het als onze missie er voor te zorgen dat alle leerlingen die recht hebben op - of baat hebben bij - een ontwikkelingsperspectiefplan, dit ook krijgen.

Het ontwikkelingesperspectiefplan is een groeidocument, dat de ontwikkeling en ondersteuningsbehoefte van de leerling gedurende de schoolcarriere volgt en halfjaarlijks wordt geëvalueerd.

Logo Ontwikkelingsperspectiefplan.nl
Logo Ontwikkelingsperspectiefplan.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor nieuwe informatie over Ontwikkelingsperspectiefplan.nl. We hebben veel te delen, dus fijn dat we je als geïnteresseerde mogen verwelkomen.

Je bent aangemeld! Dank voor je interesse en we houden je graag op de hoogte.